POETRY

ONTBREEKBAARHEID / dichtbundel

Auteurslezingen / Poëzieperformances

Maya Wuytack pleegt poëzie-optredens in bibliotheken, op festivals en literaire evenementen.

Ze staat op de auteurslijst van Vlaams Fonds voor de Letteren: 

https://www.auteurslezingen.be/author/21217 

Auteurslezingen en poëzie-optredens krijgen ondersteuning.

Interesse in een poëzieperformance?

Mail: mayawuytack@gmail.com

POËZIESALON

Vrije consultatie bij dichteres Maya Wuytack met EHBO-poëzie voor passionele perikelen. Van Eerste Hulp bij een gebroken hart tot pro-biotische poëzie voor bloeiende liefde. Maya dient de zelfgeschreven medicijngedichten op gepaste wijze toe.

STAND-UP POETRY

POËZIE PERFORMANCES

Poëzie pur sang

‘Je wordt niet elke dag geconfronteerd met een opmerkelijk talent.

Op een poëziemanifestatie werd ik totaal verrast door een optreden van Maya Wuytack. Indrukwekkend’

Daniel Billiet, Dichter

ONTBREEKBAARHEID

Poëzievoorstelling met live muziek

Maya Wuytack lanceerde haar transmediale poëzievoorstelling ONTBREEKBAARHEID, samen met haar gelijknamige dichtbundeldebuut. 

Ze toert in Vlaanderen en Nederland en wordt binnenkort vertaald. In 2019 vindt de buitenlandse première plaats op Poetry d'Amour Festival in Australië. 

 

In Ontbreekbaarheid creëert theatermaker-dichteres Maya Wuytack met geluidskunstenaar Hans Beckers een fascinerend ritueel over verlangen en intimiteit met wat ontbreekt. De afstand tussen de droom en het dromende lichaam, tussen de werkelijkheid die gedroomd wordt door een andere werkelijkheid creëert een ruimte die even onbegrensd is als de verbeelding zelf.


‘...de herinnering aan wat nooit plaatsvond, diep in haar aanwezig, ook nu, voelde ze zich erfgenaam van onbewoonde levens, als enige overgebleven bloedverwant, als het eeltloze ademen op de warme, donkere ingewanden van de wereld...’

Credits: regie en performance: MAYA WUYTACK (o.a. winnaar Poemtatawedstrijd 2015). Geluidskunst en muziek: HANS BECKERS (winnaar TAZ muziekprijs). Visuals: MAYA WUYTACK met  HADEWYCH COQUYT (SBC Award), GRIET PAUWELS & LIZE BLAUW. Artistieke coaching: MILEEN BORGONJON (OFFSPACE Tanzkompanie, Dance Company betweenlines, BODE OWA, DARYA GANTURA, KATRIJN DE COOMAN, SERENA WUYTACK). Met steun van Provincie Oost-Vlaanderen, Kunstencentrum België en CC Groenendal. 

SKINESPHERES  Skin Poetry 

Tatoeage afterparty... Na de poëzieperformance zet Maya haar zinnen op het publiek. Kies je favoriete zin en een plek op je lichaam....

Copyright foto's: Maya Wuytack. Fotofrafen: Emma Van Den Broeck & Maarten De Pue & Alexander Meeuws De Standaard

JOIN THE MAILING LIST

© 2023 by James Morgan. Proudly created with Wix.com